Webinar de rol van de patiënt en de VS in klinisch wetenschap onderzoek 25 maart 2021

Locatie & datum

Online van 16.45 – 18.00 uur op 25 maart 2025 2021.

Inschrijvingen

Schrijf hier in! Deelname aan de masterclass is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma

Klik hier voor het programma van Webinar de rol van de patiënt en de VS in klinisch wetenschap . De webinar zal worden aangeboden o.l.v de moderator Tom van ’t Hek.

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 30,- Betaling is uitsluitend mogelijk via Ideal.

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering tot 20 februari 2021 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 15,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 20 februari 2021 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

Accreditatie zal worden aangevraagd bij de V&VN Verpleegkundig Specialisten.

Subsidieverstrekking

De Commissie verstrekt subsidies voor (internationale) congresbezoeken en Masterclasses aan leden van de V&VN Oncologie. Aanvraagformulieren voor subsidie kunnen via de site van de Commissie gedownload worden. De Commissie Deskundigheid bestaat uit leden die zoveel mogelijk een verschillende achtergrond hebben. Voor vragen met betrekking tot deze Commissie kan contact worden opgenomen via ciedeskundigheidoncologie@venvn.nl voor meer informatie bezoek de website: http://www.oncologieverpleging.nl/87/commissie-deskundigheid

Sponsoring

Deze masterclass wordt gesponsord door:

Organisatie

Diana van der Biessen MANP, Verpleegkundig Specialist Erasmus MC Rotterdam

Sylvia Verhage MANP, Verpleegkundig Specialist Jeroen Bosch Ziekenhuis ’s-Hertogenbosch

Maarten van Vliet MANP, Verpleegkundig Specialist