Masterclass De VS in de lead! 14 Mei & 11 juni 2019

Locatie & datum
Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal, deel op 14 mei 2019 & deel 2 op 11 juni 2019

Inschrijvingen
Schrijf hier in! Deelname aan de masterclass is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma
Klik hier! voor het programma van masterclass De VS in de lead! 14 mei 2019. Klik hier! voor het programma van masterclass De VS in de lead! 11 juni 2019.

Kosten en betaling
De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 150,- Betaling is uitsluitend mogelijk door het afgeven van een eenmalige machtiging. De betaling wordt geboekt op IBAN nummer NL20 RABO 0198 2431 54 CMSH inzake: masterclass De VS in de lead!  onder vermelding van uw registratienummer.

Annulering
Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering voor 11 april 2019 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 45,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 11 april 2019 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie
De V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft 6 punten toegekend.

Subsidieverstrekking
De Commissie verstrekt subsidies voor voor (internationale) congresbezoeken en Masterclasses aan leden van de V&VN Oncologie. Aanvraagformulieren voor subsidie kunnen via de site van de Commissie gedownload worden. De Commissie Deskundigheid bestaat uit leden die zoveel mogelijk een verschillende achtergrond hebben. Voor vragen met betrekking tot deze Commissie kan contact worden opgenomen via ciedeskundigheidoncologie@venvn.nl voor meer informatie bezoek de website: http://www.oncologieverpleging.nl/87/commissie-deskundigheid 

Boek “Verpleegkundig Leiderschap”
Alle deelnemers van de masterclass VS in de Lead ontvangen namens de afdeling V&VN Verpleegkundig Specialisten het boek “Verpleegkundig Leiderschap” cadeau om zo de verspreiding van leiderschap over de groep verpleegkundig specialisten mogelijk te maken. Het boek wordt vooraf opgestuurd het is de bedoeling dat u het boek beide dagen van de masterclass meeneemt.

Sponsoren
Deze masterclass wordt gesponsord door:
      

Organisatie

  Jaap Kappert MANP, docent Hogeschool Arnhem-Nijmegen & secretaris V&VN VS

  Ivonne Schoenaker MANP, Verpleegkundig Specialist Isala Zwolle

  Sylvia Verhage MANP, Verpleegkundig Specialist Jeroen Bosch Ziekenhuis ’s-Hertogenbosch

 Pascalle Billekens MANP, Verpleegkundig Specialist Stichting Laurens Rotterdam