Webinar Masterclass Pijn bij Kanker en Palliatieve zorg 26 januari 2021

Namens C&MSH en het netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie laten wij u weten dat de masterclass Pijn bij Kanker en Palliatieve zorg in een online vorm zal worden aangeboden.

Locatie & datum

Online 26 januari 2021 van 15.00-18.00 uur.

Inschrijvingen

Schrijf hier in! Deelname aan de masterclass is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma

Klik hier. voor het programma. De masterclass is van ca 15.00-18.00 uur.

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 75,-. Betaling is uitsluitend mogelijk via Ideal.

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering voor 18 december 20200 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 30,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 18 december 2020 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

De V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft 3 punten toegekend.

Subsidieverstrekking

De Commissie verstrekt subsidies voor (internationale) congresbezoeken en Masterclasses aan leden van de V&VN Oncologie. Aanvraagformulieren voor subsidie kunnen via de site van de Commissie gedownload worden. De Commissie Deskundigheid bestaat uit leden die zoveel mogelijk een verschillende achtergrond hebben.Voor vragen met betrekking tot deze Commissie kan contact worden opgenomen via ciedeskundigheidoncologie@venvn.nl voor meer informatie bezoek de website: http://www.oncologieverpleging.nl/87/commissie-deskundigheid

Sponsor

Deze masterclass wordt gesponsord door:

Organisatie

Jenske Geerling MANP, Verpleegkundig Specialist UMC Groningen

Bianca Kramp MANP, Verpleegkundig Specialist Care4homecare ‘s-Hertogenbosch

Trudy van Wijnen MSc, Verpleegkundig Specialist Stichting Zorgcentra Rivierenland