Masterclass Pijn bij Kanker 6 oktober 2020

Namens C&MSH en het netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie laten wij u weten dat de masterclass Pijn bij Kanker geannuleerd wordt. V&VN Centraal als beroepsvereniging heeft besloten alle fysieke bijeenkomsten tot het einde van 2020 te annuleren of te verplaatsen. We zijn als organisatie aan het kijken naar de mogelijkheden om de masterclass in de vorm van een webinar aan te bieden. We verwachten u hier medio half september meer informatie over te kunnen geven.

Locatie & datum

Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal, op 6 oktober 2020

Inschrijvingen

Schrijf hier in! Deelname aan de masterclass is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma

Voor het programma van masterclass Pijn bij Kanker klik hier.

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 125,-. Betaling is uitsluitend mogelijk via Ideal.

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering voor 27 augustus 2020 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 45,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 27 augustus 2020 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

De V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft 7 punten toegekend.

Subsidieverstrekking

De Commissie verstrekt subsidies voor (internationale) congresbezoeken en Masterclasses aan leden van de V&VN Oncologie. Aanvraagformulieren voor subsidie kunnen via de site van de Commissie gedownload worden. De Commissie Deskundigheid bestaat uit leden die zoveel mogelijk een verschillende achtergrond hebben.Voor vragen met betrekking tot deze Commissie kan contact worden opgenomen via ciedeskundigheidoncologie@venvn.nl voor meer informatie bezoek de website: http://www.oncologieverpleging.nl/87/commissie-deskundigheid

Organisatie

Jenske Geerling MANP, Verpleegkundig Specialist UMC Groningen

Bianca Kramp MANP, Verpleegkundig Specialist Care4homecare ‘s-Hertogenbosch

Trudy van Wijnen MSc, Verpleegkundig Specialist Stichting Zorgcentra Rivierenland