Masterclass Mammacarcinoom 2 & 3 februari 2021

Locatie & datum

Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal, op 2 (aanvang 11.00 uur) en 3 september 2021.

Inschrijvingen

Schrijf hier in! Deelname aan de masterclass is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma

Klik hier voor het programma van de masterclass Mammacarcinoom 2 februari, Klik hier voor het programma van de masterclass Mammacarcinoom 3 februari.

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 200,- . Betaling is uitsluitend mogelijk via Ideal.

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering voor 30 november 2020 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 65,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 30 november 2021 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

De V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft punten 4 voor 2 februari en 7 punten voor 3 februari toegekend.

Subsidieverstrekking

De Commissie verstrekt subsidies voor (internationale) congresbezoeken en Masterclasses aan leden van de V&VN Oncologie. Aanvraagformulieren voor subsidie kunnen via de site van de Commissie gedownload worden. De Commissie Deskundigheid bestaat uit leden die zoveel mogelijk een verschillende achtergrond hebben.Voor vragen met betrekking tot deze Commissie kan contact worden opgenomen via ciedeskundigheidoncologie@venvn.nl voor meer informatie bezoek de website: http://www.oncologieverpleging.nl/87/commissie-deskundigheid

Organisatie

Harold Fliervoet MANP, VS Canisius-Willemina Ziekenhuis Nijmegen

Laurien Langen MANP, Verpleegkundig Specialist St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

Majorie de Werd MANP, Verpleegkundig Specialist Catharina Ziekenhuis Eindhoven