Masterclass De VS in de rol van patiёntcoach 3 november 2020 (beginners)

Locatie & datum

Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal, op 3 november (beginners) en 1 december (gevorderden) 2020.

Inschrijvingen

Schrijf hier in! Deelname aan de masterclass is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma

Klik hier voor het programma van masterclass De VS in de rol van patiёntcoach.  

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 125,- per dag . Betaling is uitsluitend mogelijk via Ideal.

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering voor 21 september 2020 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 65,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 21 september 2020 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

De V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft 6 punten toegekend.

Subsidieverstrekking

De Commissie verstrekt subsidies voor (internationale) congresbezoeken en Masterclasses aan leden van de V&VN Oncologie. Aanvraagformulieren voor subsidie kunnen via de site van de Commissie gedownload worden. De Commissie Deskundigheid bestaat uit leden die zoveel mogelijk een verschillende achtergrond hebben.Voor vragen met betrekking tot deze Commissie kan contact worden opgenomen via ciedeskundigheidoncologie@venvn.nl voor meer informatie bezoek de website: http://www.oncologieverpleging.nl/87/commissie-deskundigheid

Organisatie

Cora Braat MANP, Verpleegkundig Specialist Erasmus MC Rotterdam

Martine Jansen MANP, Verpleegkundig Specialist Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede