5/6 daagse cursus Palliatieve Zorg voor Verpleegkundig Specialisten & Physician Assistent
Werk je, als verpleegkundig specialist of physician assistant, in de dagelijkse praktijk met patiënten in de palliatieve fase en wil jij je basiskennis en vaardigheden ten aanzien van palliatieve zorg verstevigen of verdiepen? Of wil je basiskennis op doen ten aanzien van consultvoering in een intra-(trans-) muraal palliatief consultatieteam? Schrijf je dan nu hier in!  De onderwerpen die behandeld worden in de cursus zijn divers en leerdoelen zijn ondergebracht binnen de CanMEDS competenties. Actuele ontwikkelingen en beleid ontbreken uiteraard niet. Er is met veel enthousiasme gewerkt aan deze cursus met medewerking van toonaangevende experts binnen de palliatieve zorg in Nederland.

Locatie

Van der Valk, Veenendaal.
Dag 1: dinsdag 14 september Dag 2: dinsdag 12 oktober Dag 3: dinsdag 2 november Dag 4: dinsdag 30 november Dag 5: dinsdag 14 december Dag 6: Dinsdag 11 januari 2022

Doelgroep
De scholing palliatieve zorg voor de VS /PA richt zich op:

De VS /PA, werkzaam in diverse vakgebieden en settingen (intra-extramuraal), die als onderdeel van zijn/haar werk in aanraking komt met  patiënten in de palliatieve setting/fase en die kennis/expertise op het gebied van palliatieve zorg wil vergroten (rol generalist).

Inschrijvingen

Schrijf hier in! Deelname aan de cursus is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma
De onderwerpen die behandeld worden in de cursus zijn divers en leerdoelen zijn ondergebracht binnen de CanMEDS competenties

Er is met veel enthousiasme gewerkt aan deze cursus met medewerking van toonaangevende experts binnen de palliatieve zorg in NL.
Voor het programma van de 5-6 daagse cursus Palliatieve Zorg voor Verpleegkundig Specialisten & Physician Assistent klik hier.

Kosten en betaling

De kosten voor deelname aan de 5-daagse cursus bedragen € 1350,- de kosten voor de 6-daagse cursus € 1550,- .

Annulering

Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering tot 14 augustus 2021 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 75,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 14 augustus 2021 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie

De cursus is door de V&VN VS voor 7 punten per dag geaccrediteerd en door NAPA voor 6 punten per dag.

Organisatie

Jenske Geerling MANP, verpleegkundig specialist UMC Groningen
Ginette Hesselman MANP, verpleegkundig specialist UMC Utrecht
Marjolein van Meggelen, studieleider post-hbo Palliatieve Zorg Hogeschool Utrecht
Femke Peters MPA, Physician Assistant palliatieve zorg Nij Smellinghe Drachten
Karen Tol MANP, Verpleegkundig Specialist Isala Zwolle
Sylvia Verhage MANP, verpleegkundig specialist Jeroen Bosch ziekenhuis Den Bosch
Gertruud van der Werff MANP, verpleegkundig specialist  Martini Ziekenhuis Groningen