Masterclass Palliatieve Zorg 24 & 25 september 2019

Locatie & datum
Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal, op 24 (aanvang 14.00 uur) en 25 september 2019.

Inschrijvingen
Schrijf hier in! Deelname aan de masterclass is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Programma
Klik hier! voor het programma van masterclass Palliatieve Zorg 24 september 2019. Klik hier! voor het programma van masterclass Palliatieve Zorg 25 september 2019. 

Kosten en betaling
De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 150,- Betaling is uitsluitend mogelijk door het afgeven van een eenmalige machtiging. De betaling wordt geboekt op IBAN nummer NL20 RABO 0198 2431 54 CMSH inzake: masterclass Palliatieve Zorg onder vermelding van uw registratienummer.

Annulering
Annulering uitsluitend schriftelijk. Bij annulering voor 16 augustus 2019 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 45,- administratiekosten gerestitueerd. Vanaf 16 augustus 2019 is de inschrijving bindend en zijn de kosten van de aangegeven opties volledig verschuldigd. Wel kan eventueel een vervanger worden aangemeld.

Accreditatie
De V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft 5 punten voor 24 september en 7 punten voor 25 september toegekend.

Subsidieverstrekking
De Commissie verstrekt subsidies voor voor (internationale) congresbezoeken en Masterclasses aan leden van de V&VN Oncologie. Aanvraagformulieren voor subsidie kunnen via de site van de Commissie gedownload worden. De Commissie Deskundigheid bestaat uit leden die zoveel mogelijk een verschillende achtergrond hebben.Voor vragen met betrekking tot deze Commissie kan contact worden opgenomen via ciedeskundigheidoncologie@venvn.nl voor meer informatie bezoek de website: http://www.oncologieverpleging.nl/87/commissie-deskundigheid

Sponsoren
Deze masterclass wordt gesponsord door:
            

Organisatie
 Clary Wijenberg MANP, Verpleegkundig Specialist Thuiszorg Icare Meppel

 Ginette Hesselmann MANP, Verpleegkundig Specialist UMC Utrecht

  Jenske Geerling MANP, verpleegkundig specialist, UMC Groningen

 Josine Schoo MANP,Verpleegkundig Specialist Rijnstate Arnhem

 Mascha Juffermans MANP, Verpleegkundig Specialist Spaarne Gasthuis Haarlem

 Sylvia Verhage MANP, Verpleegkundig Specialist Jeroen Bosch Ziekenhuis ’s-Hertogenbosch